Ανακοινώσεις

3η Σειρά Γραπτών Ασκήσεων και Συμμετοχή στις Εξετάσεις

 
Picture of Δημήτρης Φωτάκης
3η Σειρά Γραπτών Ασκήσεων και Συμμετοχή στις Εξετάσεις
by Δημήτρης Φωτάκης - Wednesday, 10 June 2020, 12:10 PM
 

Καλησπέρα σε όλους, 

Ανακοινώθηκε η 3η σειρά γραπτών ασκήσεων σε Συνδυαστική, Γεννήτριες Συναρτήσεις και Αναδρομικές Σχέσεις (η εκφώνηση επισυνάπτεται). Η προθεσμία για την υποβολή της 3ης σειράς λήγει την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, τα μεσάνυχτα. Το πρωί της Πέμπτης 18/6, θα ανακοινώσουμε τις ενδεικτικές λύσεις της 3ης σειράς ασκήσεων, ώστε να μπορείτε να τις μελετήσετε για την εξέτασή σας. 

Σε σχέση με τις εξετάσεις, δείτε, σας παρακαλώ, τη σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του μαθήματος: http://www.softlab.ntua.gr/~fotakis/discrete_math/

Για να οργανώσουμε καλύτερα την εξέταση, χρειάζεται να ξέρουμε με ακρίβεια πόσοι και ποιοι θα λάβουν μέρος σε αυτή. Για αυτό, δημιουργήσαμε 3 doodles όπου όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην εξέταση, θα πρέπει να δηλώσετε τον Αριθμό Μητρώου σας και το Ονοματεπώνυμό σας. Ειδικότερα:

  • Στο πρώτο doodle https://doodle.com/poll/bg4v6rfzxfbu9ic5 , θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους για συμμετοχή στην εξέταση όσοι έχουν επώνυμο που γράφεται με Λατινικούς χαρακτήρες ή το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και ΚΑ. 
  • Στο δεύτερο doodle https://doodle.com/poll/kem3neavq59ut35u , θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους για συμμετοχή στην εξέταση όσοι έχουν επώνυμο που αρχίζει από ΚΟ μέχρι και Π. 
  • Στο τρίτο doodle https://doodle.com/poll/m6pqv3yemkexwkfq , θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους για συμμετοχή στην εξέταση όσοι έχουν επώνυμο που αρχίζει από Ρ μέχρι και Ω. 
Προσοχή, είναι απαραίτητο από τη δήλωσή σας στο doodle να προκύπτει με σαφήνεια ο Αριθμός Μητρώου σας

Η δήλωση συμμετοχής στην εξέταση πρέπει να γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2020. 

Να υπενθυμίσω ακόμη ότι η αυριανή διάλεξη, που δεν θα γίνει λόγω της αργίας του Αγ. Πνεύματος, έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουνίου, ώρα 12:45 - 14:30, μέσω Teams. 

Ευχαριστώ για τη συνεργασία και εύχομαι καλή επιτυχία στην 3η εργασία σας και στην εξεταστική περίοδο που πλησιάζει. 

Δημήτρης Φωτάκης