Ανακοινώσεις

Τελική Εξέταση (Τρίτη 30/6, 15:00 - 18:00)

 
Picture of Δημήτρης Φωτάκης
Τελική Εξέταση (Τρίτη 30/6, 15:00 - 18:00)
by Δημήτρης Φωτάκης - Tuesday, 9 June 2020, 6:21 PM
 

Καλησπέρα σε όλους, 

Η εξέταση του μαθήματος Αλγοριθμική Θεωρία Παιγνίων θα γίνει την Τρίτη 30/6, ώρα 15:00 - 18:00 (αν κάποιος έχει ισχυρό λόγο να αλλάξουμε την ημ/νία εξέτασης θα πρέπει να μας ενημερώσει άμεσα). 

Για την εξέταση, θα έχουμε ένα take home exam 2 ωρών (υπολογίζουμε 4 ερωτήματα), ακολουθούμενο από σύντομη προφορική εξέταση. Τα θέματα της εξέτασης θα σας σταλούν (πιθανότατα με email) κατά την έναρξη της εξέταση. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα έχουμε ανοικτό ένα webex meeting για την απάντηση αποριών. Στο ίδιο meeting θα συνεχίσουμε για την προφορική εξέταση. 

Για την καλύτερη οργάνωση της εξέτασης, χρειάζεται να ξέρουμε πόσοι και ποιοι από σας θα λάβουν μέρος. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην εξέταση, συμπληρώνοντας στο παρακάτω doodle το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό μητρώου σας: 

https://doodle.com/poll/d33srw5uk7ei57hw

Το doodle θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020. 

Περισσότερες πληροφορίες για την εξέταση, το link για το webex meeting της εξέτασης και τα θέματα θα αποσταλούν (σε όσους δηλώσουν συμμετοχή στην εξέταση) στην email διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο moodle του μαθήματος. 

Σας ευχαριστούμε και καλή επιτυχία στην εξεταστική που έρχεται. 

Δημήτρης Φωτάκης (εκ μέρους και των Βαγγέλη Μαρκάκη και Θανάση Λιανέα)