Επαναληπτική Εξέταση του μαθήματος "Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα", Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 8:30 - 11:00

 
Φωτογραφία Δημήτρης Φωτάκης
Επαναληπτική Εξέταση του μαθήματος "Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα", Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, 8:30 - 11:00
από Δημήτρης Φωτάκης - Friday, 21 August 2020, 7:50 PM
 

Καλησπέρα σε όλους, 

Η επαναληπτική εξέταση του μαθήματος "Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα" για τη ΣΗΜΜΥ (7ο εξάμηνο, ροή Λ, υποχρεωτικό) και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές (του ΑΛΜΑ και όλων των άλλων προγραμμάτων) που παρακολουθούν το μάθημα θα γίνει με φυσική παρουσία την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 - 11:00, στα Αμφιθέατρα 1 - 5 και στις αίθουσες 001 και 002, στο νέο κτήριο της ΣΗΜΜΥ (σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινώσει η ΣΗΜΜΥ https://www.ece.ntua.gr/uploads/announcements/3idqicru/shmmy_programma_exetasewn-epanaliptiki_2020-v20200803-final.pdf ). 

Προσοχή: αυτό το μήνυμα δεν αφορά τους φοιτητές της ΣΕΜΦΕ, για τους οποίους η επαναληπτική εξέταση θα γίνει με φυσική παρουσία στις 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων της ΣΕΜΦΕ. 

Πιο συγκεκριμένα, θα δοθεί γραπτή εξέταση, με φυσική παρουσία, διάρκειας 90' (υπολογίζουμε από τις 8:45 μέχρι τις 10:15). Τα θέματα θα είναι αντίστοιχα με αυτά των προηγούμενων εξετάσεων, με τη διαφορά ότι θα έχουμε λιγότερα υποερωτήματα ανά θέμα και πιθανώς να μην υπάρχουν (ή να μειωθούν σημαντικά) κάποια από τα πιο χρονοβόρα θέματα, π.χ., το θέμα με το "τρέξιμο" του αλγόριθμου ή τα Σ/Λ. 

Για να μπορέσουμε να κατανείμουμε τους εξεταζόμενους στα αμφιθέατρα και στις αίθουσες, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού κατά την προσέλευση των εξεταζόμενων και να τηρηθούν τα επιβεβλημένα μέτρα ασφάλειας κατά την εξέταση, όλοι όσοι θα λάβετε μέρος στην εξέταση χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτή μέσω του ακόλουθου doodle

https://doodle.com/poll/yvkuv2x5y7r467bv

Ως στοιχεία σας, στο doodle, θα πρέπει να δηλώσετε τον Αριθμό Μητρώου σας (υποχρεωτικά!) και το ονοματεπώνυμό σας (με Ελληνικούς χαρακτήρες). Π.χ., 03116999 - Φωτάκης Δημήτρης. 

Αν κάποιοι φοιτητές ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, μπορούν να εξεταστούν εναλλακτικά (π.χ., κάποιος συνδυασμός quiz και προφορικής εξέτασης). Αυτοί θα πρέπει αφενός να δηλώσουν συμμετοχή στο παραπάνω doodle, και αφετέρου να στείλουν σχετικό μήνυμα στους διδάσκοντες, όπου θα αναφέρουν αναλυτικά (και τεκμηριωμένα) τους λόγους που επιθυμούν να εξεταστούν με εναλλακτικό τρόπο (η συμπληρωματική εξέταση για όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου). Παρακαλούμε θερμά τα αιτήματα αυτά να είναι λελογισμένα και πλήρως τεκμηριωμένα. 

Παρακαλούμε θερμά να έχουν ολοκληρωθεί τα παραπάνω μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 30 Αυγούστου. Με βάση τις δηλώσεις σας, θα ανακοινώσουμε (με αντίστοιχη ανακοίνωση, μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 31 Αυγούστου) την κατανομή των φοιτητών στα αμφιθέατρα (ώστε κάθε εξεταζόμενος να γνωρίζει ακριβώς που θα πάει και να μην έχουμε συνωστισμό), αναλυτικές οδηγίες για την προσέλευση στην εξέταση, και λεπτομέρειες για την εναλλακτική εξέταση των φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. 

Εξυπακούεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι με την εξέταση (εξεταζόμενοι, επιτηρητές και διδάσκοντες) θα φορούμε μάσκες, υποχρεωτικά, και θα τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ μας. Τα θέματα θα έχουν τοποθετηθεί στην αίθουσα πριν αρχίσει η εξέταση, στις θέσεις όπου πρέπει να καθίσουν οι εξεταζόμενοι. Οπότε οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να περιμένουν εκτός της αίθουσας, καλύτερα και έξω από το νέο κτήριο, μέχρι να τους ζητηθεί (από τους διδάσκοντες) να περάσουν στις αίθουσες. 

Είμαστε στη διάθεσή σας, αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επαναληπτική εξέταση του μαθήματος 

Καλή επιτυχία στην επαναληπτική εξέταση και στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου! 

Δημήτρης Φωτάκης και Δώρα Σούλιου