Διακριτά Μαθηματικά - Επαναληπτική Εξέταση Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου, 12:00 - 15:00

 
Φωτογραφία Δημήτρης Φωτάκης
Διακριτά Μαθηματικά - Επαναληπτική Εξέταση Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου, 12:00 - 15:00
από Δημήτρης Φωτάκης - Friday, 21 August 2020, 8:12 PM
 

Καλησπέρα σε όλους! 

Η επαναληπτική εξέταση για το μάθημα Διακριτά Μαθηματικά θα γίνει online την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:00 - 15:00, (σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινώσει η Σχολή https://www.ece.ntua.gr/uploads/announcements/3idqicru/shmmy_programma_exetasewn-epanaliptiki_2020-v20200803-final.pdf ). 

Η εξέταση θα γίνει μέσω του Microsoft Teams και του Microsoft Forms, και θα έχει αντίστοιχο format με την εξέταση του Ιουνίου (4 μέρη, διάρκειας περίπου 30' το καθένα, με 5' διάλειμμα μεταξύ των διαφορετικών μερών - κάθε μέρος θα αποτελείται από ερωτήσεις Σωστό / Λάθος, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, και ερωτήσεις ανοικτού τύπου με σύντομη απάντηση). 

Για να οργανώσουμε καλύτερα την εξέταση, χρειάζεται να ξέρουμε με ακρίβεια πόσοι και ποιοι θα λάβουν μέρος σε αυτή. Για αυτό, δημιουργήσαμε το παρακάτω doodle

https://doodle.com/poll/4d5hwyef47hbinyb

Όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην εξέταση, θα πρέπει να δηλώσετε τον Αριθμό Μητρώου σας (υποχρεωτικά!) και το Ονοματεπώνυμό σας (με Ελληνικούς χαρακτήρες) εκεί (π.χ., 03116999 - Φωτάκης Δημήτρης). 

Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, ώστε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, να στείλουμε λεπτομερείς οδηγίες και τον κωδικό του Microsoft Teams που απαιτείται για τη συμμετοχή στην εξέταση. Οι οδηγίες και ο κωδικός θα αποσταλούν στο επίσημο email account του ΕΜΠ (της μορφής el16999@mail.ntua.gr) σε όλους όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στο παραπάνω doodle μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου. Χρειάζεται λοιπόν να έχετε ενεργοποιήσει λοιπόν αυτόν τον λογαριασμό σας μέχρι τότε. 

Καλή επιτυχία στην επαναληπτική εξέταση και στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου! 

Δημήτρης Φωτάκης και Δώρα Σούλιου