Τελική εξέταση σε 2 μέρες (16/02)

 
Picture of Thanasis Lianeas
Τελική εξέταση σε 2 μέρες (16/02)
by Thanasis Lianeas - Monday, 15 February 2021, 12:50 AM
 

Γεια σας, ακολουθούν καποιες πληροφορίες.


Γραπτό μέρος, ώρα 3-5:

- Καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης και μέχρι να εξεταστείτε προφορικά, θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο link https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=m3a24150f3970f4597230d293e731afd6

- Τα θέματα θα ανέβουν στο moodle του μαθήματος. Θα υπάρχουν 5 θέματα τα οποία μάλλον θα τα πάρετε τμηματικά, π.χ. 1 θέμα ανα 20άλεπτο.

- Είτε  πάρετε τα θέματα τμηματικά είτε όλα μαζί θα πρέπει σίγουρα αφού γράψετε τις απαντήσεις σας να τις σκανάρετε ή φωτογραφήσετε και να τις ανεβάσετε στη σελίδα του μαθήματος. Θα έχετε ικανοποιητικό χρόνο για αυτή τη διαδικασία (5 λεπτά μεταξύ θεμάτων ή 10 λεπτά αν είναι για όλα μαζί).

- Προτιμήστε να ανεβάζετε ένα αρχείο τη φορά. Το camscanner είναι ένα πρόγραμμα για κινητά που κάνει καλά αυτή τη δουλειά, αλλά υπάρχουν και προγράμματα στον υπολογιστή που "συρράβουν" εικόνες σε ένα pdf. Πειραματιστείτε για να μην τα ψάχνετε τελευταία στιγμή.


Προφορικό μέρος, ώρα (περίπου) 5-...:

- Εδώ θα γίνεται και η ταυτόποίηση οπότε πρέπει να έχετε λειτουργική κάμερα

- Θα εισέρχεστε ένας ένας από το lobby με αυθαίρετη σειρά (εκτός αν κάποιος βιάζεται), το link είναι αυτό https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=mbdafb9e5c0d0d0357e1b075d8419f3d8

- Θα μας εξηγείτε τι γράψατε και ίσως σας κάνουμε κάποιες συντομότατες ερωτήσεις επιπλέον.


Αν κάποιος έχει κάποια ένσταση ή δεν μπορεί να ακολουθήσει την διαδικασία ας μου στείλει ένα mail στο lianeas@corelab.ntua.gr.

Αν κάποιος δικαιούται προφορική εξέταση και δεν μας έχει ενημερώσει, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, ας μου στείλει ένα mail στο lianeas@corelab.ntua.gr.