Αξιοσημείωτες ανακοινώσεις

Συνάντηση Τρίτης 22/3

 
Picture of Γιάννης Παπαϊωάννου
Συνάντηση Τρίτης 22/3
by Γιάννης Παπαϊωάννου - Monday, 21 March 2016, 3:11 PM
 

Καλησπέρα! Μίλησα με τον Σωτήρη, και επειδή αυτός δεν θα μπορεί να συναντηθούμε αύριο, θέλετε να συναντηθούμε οι υπόλοιποι και να κάνουμε μια εισαγωγή στην Java; Διαφορετικά συναντιόμαστε κανονικά 29/3.

Picture of Λυδία Ζακυνθινού
Απάντηση: Συνάντηση Τρίτης 22/3
by Λυδία Ζακυνθινού - Monday, 21 March 2016, 9:00 PM
 

Καλησπέρα!
 
Επειδή έλειπα την προηγούμενη φορά, δεν ξέρω τι έχετε κανονίσει. Εγώ προσωπικά, αν κάποιος έχει αναλάβει να το οργανώσει και ξέρει τι θα δούμε τότε θέλω! :) Αν πάλι δεν το έχουμε πολυ-σκεφτεί και θέλουμε κάποιοι που ξέρουμε λίγη Java να τα συζητήσουμε εκείνη την ώρα με παρέα κάποιο βιβλίο ή το internet, λέω καλύτερα όχι.. Αυτά!

(Μπορεί να είμαι τελείως εκτός θέματος, συγγνώμη, δεν έμαθα τι είπατε.)

Λυδία

Picture of Γιάννης Παπαϊωάννου
Re: Απάντηση: Συνάντηση Τρίτης 22/3
by Γιάννης Παπαϊωάννου - Monday, 21 March 2016, 10:16 PM
 

Λυδία δεν είχαμε κανονίσει κάτι για αυτή την Τρίτη, λέγαμε να μαζευτούμε να κάνουμε την εγκατάσταση του Eclipse στους υπολογιστές μας. Είχε πετάξει την ιδέα ο Σωτήρης για να κάνουμε λίγο Java, αλλά δεν με κόβω να προλαβαίνω να ετοιμάσω κάτι πιο οργανωμένα μέχρι αύριο...

Ωραία τότε, για να μην κάνουμε προχειροδουλειές, ας το αφήσουμε το αυριανό, ας κάνουμε όμως εγκατάσταση στους υπολογιστές μας την Java, και την επόμενη Τρίτη συνεχίζουμε κανονικά στο πρόγραμμά μας (αλήθεια τι είχαμε πει ότι θα κάνουμε;)