Ανακοινώσεις

Επαναληπτική Εξέταση "Διακριτά Μαθηματικά", Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, 11:30 - 14:00

 
Picture of Δημήτρης Φωτάκης
Επαναληπτική Εξέταση "Διακριτά Μαθηματικά", Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, 11:30 - 14:00
by Δημήτρης Φωτάκης - Wednesday, 25 August 2021, 1:37 PM
 

Καλησπέρα σε όλους, 

Η επαναληπτική εξέταση του μαθήματος "Διακριτά Μαθηματικά" (4ο εξάμηνο, επιλογής στον κορμό) θα γίνει με φυσική παρουσία την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:30 - 14:00, στα Αμφιθέατρα 1 - 5, στο νέο κτήριο της ΣΗΜΜΥ (σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινώσει η Σχολή https://www.ece.ntua.gr/uploads/announcements/r5gMNqhB/shmmy_programma_epan_exetasewn_2021_v20210823.pdf ). 

Θα δοθεί γραπτή εξέταση, με φυσική παρουσία, διάρκειας 90' (υπολογίζουμε από τις 11:45 μέχρι τις 13:15). Τα θέματα θα είναι αντίστοιχα με αυτά των pro-Covid δια ζώσης εξετάσεων, με τη διαφορά ότι θα έχουμε λιγότερα υποερωτήματα για κάθε μέρος της ύλης. 

Για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε την εξέταση, να μεριμνήσουμε για θέματα, αίθουσες και επιτηρητές, και να φροντίσουμε για την τήρηση των προβλεπόμενων (και επιβεβλημένων) υγειονομικών μέτρων κατά την εξέταση, όλοι όσοι θα λάβετε μέρος στην εξέταση χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτή μέσω του ακόλουθου doodle

https://doodle.com/poll/qh9vcnpt5z9viiyd

Ως στοιχεία σας, στο doodle, θα πρέπει να δηλώσετε τον Αριθμό Μητρώου σας (υποχρεωτικά!) και το ονοματεπώνυμό σας (με Ελληνικούς χαρακτήρες). Π.χ., 03119999 - Φωτάκης Δημήτρης. 

Οι φοιτητές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, μπορούν να εξεταστούν εναλλακτικά (π.χ., κάποιος συνδυασμός γραπτής και προφορικής εξέτασης). Αυτοί θα πρέπει (α) να δηλώσουν συμμετοχή στο παραπάνω doodle, (β) να στείλουν σχετικό μήνυμα στους διδάσκοντες, όπου θα αναφέρουν τους λόγους που επιθυμούν να εξεταστούν με εναλλακτικό τρόπο, και (γ) να έχουν συμπληρώσει αντίστοιχο αίτημα για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα της Σχολής. Παρακαλούμε θερμά τα αιτήματα αυτά να είναι λελογισμένα. Η εναλλακτική εξέταση αφορά μόνο φοιτητές που έχουν συμπεριληφθεί στη αντίστοιχη λίστα για εξέταση από απόσταση στην εξεταστική του Σεμπτεβρίου που μας έχει σταλεί από τη Γραμματεία. Η ακριβής μορφή της εναλλακτικής εξέτασης θα καθοριστεί όταν γνωρίζουμε το πλήθος των φοιτητών που θα εξεταστούν από απόσταση. 

Παρακαλούμε θερμά να έχουν ολοκληρωθεί τα παραπάνω μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 31 Αυγούστου. Με βάση τις δηλώσεις σας, θα ανακοινώσουμε (με αντίστοιχη ανακοίνωση, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου) τα αμφιθέατρα στα οποία θα γίνει η εξέταση, οδηγίες για την προσέλευση στην εξέταση, και λεπτομέρειες για την εναλλακτική εξέταση των φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. 

Εξυπακούεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι με την εξέταση (εξεταζόμενοι, επιτηρητές και διδάσκοντες) θα φορούμε μάσκεςυποχρεωτικά, και θα τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ μας. Τα θέματα θα έχουν τοποθετηθεί στην αίθουσα πριν αρχίσει η εξέταση, στις θέσεις όπου πρέπει να καθίσουν οι εξεταζόμενοι. Οπότε οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να περιμένουν εκτός της αίθουσας, καλύτερα και έξω από το νέο κτήριο, μέχρι να τους ζητηθεί (από τους διδάσκοντες) να περάσουν στις αίθουσες. 

Είμαστε στη διάθεσή σας, αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επαναληπτική εξέταση του μαθήματος.

Καλή επιτυχία στην επαναληπτική εξέταση και στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου! 

Δημήτρης Φωτάκης και Δώρα Σούλιου

ΥΓ: Μέχρι το Σάββατο, θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των γραπτών και των online ασκήσεων.