Επαναληπτική Εξέταση "Προηγμένα Θέματα Αλγορίθμων", Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, 14:30 - 17:00

 
Picture of Δημήτρης Φωτάκης
Επαναληπτική Εξέταση "Προηγμένα Θέματα Αλγορίθμων", Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, 14:30 - 17:00
by Δημήτρης Φωτάκης - Thursday, 2 September 2021, 3:07 PM
 

Η επαναληπτική εξέταση του μαθήματος "Προηγμένα Θέματα Αλγορίθμων" (8ο εξάμηνο, ροή Λ, επιλογής) θα γίνει με φυσική παρουσία την ερχόμενη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 14:30 - 17:00, στο Αμφιθέατρο 1, στο νέο κτήριο της ΣΗΜΜΥ

Θα δοθεί γραπτή εξέταση, με φυσική παρουσία, διάρκειας 90' (υπολογίζουμε από 14:45 μέχρι 16:15). Τα θέματα θα είναι αντίστοιχα με αυτά των pro-Covid δια ζώσης εξετάσεων, με τη διαφορά ότι θα έχουμε λιγότερα υποερωτήματα για κάθε μέρος της ύλης. 

Για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε την εξέταση, όλοι όσοι θα λάβετε μέρος στην εξέταση χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτή μέσω του ακόλουθου doodle

         https://doodle.com/poll/6ug7nq7gi7ph3gpa

Ως στοιχεία σας, στο doodle, θα πρέπει να δηλώσετε τον Αριθμό Μητρώου σας (υποχρεωτικά!) και το ονοματεπώνυμό σας (με Ελληνικούς χαρακτήρες). Π.χ., 03117999 - Φωτάκης Δημήτρης. 

Οι φοιτητές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, μπορούν να εξεταστούν εναλλακτικά (π.χ., κάποιος συνδυασμός γραπτής και προφορικής εξέτασης). Αυτοί θα πρέπει (α) να δηλώσουν συμμετοχή στο παραπάνω doodle, (β) να στείλουν σχετικό μήνυμα στους διδάσκοντες, όπου θα αναφέρουν τους λόγους που επιθυμούν να εξεταστούν με εναλλακτικό τρόπο, και (γ) να έχουν συμπληρώσει αντίστοιχο αίτημα για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα της Σχολής. Παρακαλούμε θερμά τα αιτήματα αυτά να είναι λελογισμένα. Η εναλλακτική εξέταση αφορά μόνο φοιτητές που έχουν συμπεριληφθεί στη αντίστοιχη λίστα για εξέταση από απόσταση στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου που μας έχει σταλεί από τη Γραμματεία. Η ακριβής μορφή της εναλλακτικής εξέτασης θα καθοριστεί όταν γνωρίζουμε το πλήθος των φοιτητών που θα εξεταστούν από απόσταση. 

Παρακαλούμε θερμά να έχουν ολοκληρωθεί τα παραπάνω μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου. Με βάση τις δηλώσεις σας, θα ανακοινώσουμε (με αντίστοιχη ανακοίνωση, μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου) οδηγίες για την προσέλευση στην εξέταση και λεπτομέρειες για την εναλλακτική εξέταση των φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. 

Εξυπακούεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην εξέταση (εξεταζόμενοι, επιτηρητές και διδάσκοντες) θα φορούμε μάσκεςυποχρεωτικά, και θα τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ μας. Είναι καλό οι εξεταζόμενοι να περιμένουν εκτός της αίθουσας, καλύτερα και έξω από το νέο κτήριο, μέχρι να τους ζητηθεί (από τους διδάσκοντες) να περάσουν στις αίθουσες. 

Είμαστε στη διάθεσή σας, αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επαναληπτική εξέταση του μαθήματος.

Καλή επιτυχία στην επαναληπτική εξέταση και στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου! 

Άρης Παγουρτζής, Θανάσης Λιανέας και Δημήτρης Φωτάκης