Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα Παρουσιάσεων - WebEx Link (Δευτέρα 10/7, 12:00 - 17:30)

 
Picture of Δημήτρης Φωτάκης
Πρόγραμμα Παρουσιάσεων - WebEx Link (Δευτέρα 10/7, 12:00 - 17:30)
by Δημήτρης Φωτάκης - Monday, 3 July 2023, 1:47 PM
 

Στο παρακάτω link, μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των παρουσιάσεων για το μάθημα Προηγμένα Θέματα Αλγορίθμων, οι οποίες θα γίνουν την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουλίου, στο διάστημα 12:00 - 17:30. 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Sax-ehoYz-Uh4e6Ib-Cn6Qh61lK6odwKeoCtiuzC_PU/edit?usp=sharing

Οι παρουσιάσεις είναι ανοικτές για όλους τους φοιτητές του μαθήματος (ακόμη και για άλλους πιθανούς ενδιαφερόμενους).  

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν μέσω WebEx. Μπορείτε να συνδεθείτε στο WebEx meeting μέσω του link (ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες για το Webex meeting υπάρχουν στο πρόγραμμα των παρουσιάσεων): 

https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=mc00967c00cb5eae18927a17817f3f53b

Παρακαλούμε θερμά για την ευλαβική τήρηση του προγράμματος παρουσιάσεων! Ειδικότερα, πρέπει όλες οι παρουσιάσεις να ολοκληρωθούν στο σωστό χρόνο (ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο - η σωστή διαχείριση του χρόνου είναι σημαντικό στοιχείο μιας καλής παρουσίασης). Ειδικά αν μια παρουσίαση τείνει να βγει εκτός χρόνου, αρχικά θα σας ενημερώνουμε (πόσος χρόνος απομένει) και τελικά θα βρεθούμε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να σας διακόψουμε. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, είναι προφανώς απαραίτητο να έχετε ανοικτό το μικρόφωνό σας (οπότε παρακαλούμε να το έχετε ελέγξει πριν και να είστε σε κάποιο ήσυχο μέρος, ώστε να μην έχουμε παρεμβολές και προβλήματα λόγω θορύβου στο περιβάλλον). 

Έχουμε ακόμη δημιουργήσει ειδικό χώρο https://courses.corelab.ntua.gr/mod/assign/view.php?id=970 ), όπου θα πρέπει να υποβάλετε τις διαφάνειες που θα χρησιμοποιήσετε για την παρουσίασή σας (μέχρι την Κυριακή 16/7, τα μεσάνυχτα). 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικές με τις παρουσιάσεις σας.