"Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα" - Βαθμολογία Σειρών Ασκήσεων

 
Picture of Δημήτρης Φωτάκης
"Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα" - Βαθμολογία Σειρών Ασκήσεων
by Δημήτρης Φωτάκης - Friday, 27 August 2021, 10:17 AM
 

Επισυνάπτεται η κατάσταση με τη βαθμολογία στις γραπτές και τις προγραμματιστικές ασκήσεις για τη φετινή και την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά. 

Οι γραπτές ασκήσεις έχουν βαθμολογηθεί με άριστα το 10, και οι προγραμματιστικές ασκήσεις έχουν βαθμολογηθεί με άριστα το 15.

Για κάθε κατηγορία ασκήσεων, στην τελική βαθμολογία υπολογίζεται το μέγιστο από τα δύο έτη (φέτος και πέρυσι, όπου υπάρχουν βαθμοί και για τις δύο χρονιές). 

Σε σχέση με την επαναληπτική εξέταση της Τετάρτης 1/9, υπενθυμίζουμε ότι για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε την εξέταση, όλοι όσοι θα λάβετε μέρος στην εξέταση χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του ακόλουθου doodle

https://doodle.com/poll/7eyvcp69fzb2fqee

Ως στοιχεία σας, στο doodle, θα πρέπει να δηλώσετε τον Αριθμό Μητρώου σας (υποχρεωτικά!) και το ονοματεπώνυμό σας (με Ελληνικούς χαρακτήρες). Π.χ., 03117999 - Φωτάκης Δημήτρης. 

Οι φοιτητές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, μπορούν να εξεταστούν εναλλακτικά (π.χ., κάποιος συνδυασμός γραπτής και προφορικής εξέτασης). Αυτοί θα πρέπει (α) να δηλώσουν συμμετοχή στο παραπάνω doodle, (β) να στείλουν σχετικό μήνυμα στους διδάσκοντες, όπου θα αναφέρουν τους λόγους που επιθυμούν να εξεταστούν με εναλλακτικό τρόπο, και (γ) να έχουν συμπληρώσει αντίστοιχο αίτημα για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα της Σχολής. 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και καλή επιτυχία στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο! 

Δημήτρης Φωτάκης - Δώρα Σούλιου