Προηγμένα Θέματα Αλγορίθμων - Επαναληπτική Εξέταση Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου, 15:00 - 18:00

 
Picture of Δημήτρης Φωτάκης
Προηγμένα Θέματα Αλγορίθμων - Επαναληπτική Εξέταση Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου, 15:00 - 18:00
by Δημήτρης Φωτάκης - Tuesday, 1 September 2020, 8:48 AM
 

Καλημέρα σε όλους! 

Η επαναληπτική εξέταση για το μάθημα Προηγμένα Θέματα Αλγορίθμων θα γίνει online την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 15:00 - 18:00, (σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινώσει η Σχολή https://www.ece.ntua.gr/uploads/announcements/3idqicru/shmmy_programma_exetasewn-epanaliptiki_2020-v20200803-final.pdf ). 

Η εξέταση θα γίνει μέσω WebEx και θα είναι προφορική. Θα αποτελείται από ερωτήσεις πάνω στις ασκήσεις των γραπτών εργασιών και σε όλη την ύλη του μαθήματος, και θα έχει διάρκεια 20' περίπου ανά εξεταζόμενο. 

Για να οργανώσουμε καλύτερα την εξέταση, χρειάζεται να ξέρουμε με ακρίβεια πόσοι και ποιοι θα λάβουν μέρος σε αυτή. Για αυτό, δημιουργήσαμε το παρακάτω doodle

https://doodle.com/poll/dykvuztyg7kacfbh

Όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην εξέταση, θα πρέπει να δηλώσετε τον Αριθμό Μητρώου σας (υποχρεωτικά!) και το Ονοματεπώνυμό σας (με Ελληνικούς χαρακτήρες) εκεί (π.χ., 03116999 - Φωτάκης Δημήτρης). 

Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου, ώστε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, να στείλουμε λεπτομερείς οδηγίες, το πρόγραμμα της προφορικής εξέτασης και το link του WebEx στους συμμετέχοντες. 

Καλή επιτυχία στην επαναληπτική εξέταση και στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου! 

Δημήτρης Φωτάκης και Άρης Παγουρτζής